Υπηρεσίες

Μάθετε Περισσότερα
για τις Υπηρεσίες μας

Μεταλλοπορσελάνη

Είναι οι πιο δημοφιλείς κατασκευές , παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή και πολύ καλή  αισθητική. Εσωτερικά είναι επενδυμένες με μέταλλο και εξωτερικά καλύπτονται πλήρως με πορσελάνη. Το μέταλλο προσφέρει αντοχή και η πορσελάνη ένα ικανοποιητικό αισθητικό αποτέλεσμα που διατηρείται με το πέρας των χρόνων.

Ζιρκόνια

Ο σκελετός  είναι κατασκευασμένος από ζιρκονία (λευκό χρώμα) με εξαιρετική αντοχή και σκληρότητα συγκρίσιμη με του διαμαντιού. Το εξωτερικό είναι επενδυμένο με πορσελάνη παρουσιάζοντας εξαιρετική αισθητική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα δόντια, σε γέφυρες , σε στεφάνες, σε όψεις και επένθετα.

Ψηφιακή Τεχνολογία

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο του Γ. Τσαμπουνάρης - TsampounarisDentalab συνεχίζει μία πετυχημένη πορεία και στην ψηφιακή τεχνολογία. Το επαναστατικό scanner 3Shape είναι η απόλυτη είσοδος στον κόσμο της ψηφιακής σάρωσης προσφέροντας ασύγκριτη λεπτομέρεια, ταχύτητα και αντοχή σε όλες τις εργασίες μας.

Εμφυτεύματα

Το οδοντικό εμφύτευμα ήρθε για να αντικαταστήσει τα δόντια που λείπουν, προσφέροντας μια ακόμα λύση μαζί με τις γέφυρες και την κινητή προσθετική, προκειμένου να αποκαταστήσουμε την αισθητική και τη λειτουργικότητα του χαμόγελού σας.  Στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο TsampounarisDentalab είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε και να εφαρμόσουμε στεφάνες, γέφυρες αλλά και επιεμφυτευματικές τεχνητές οδοντοστοιχίες, στηριζόμενες σε εμφυτεύματα.

Ολικές- Μερικές οδοντοστοιχίες

Η  έλλειψη δοντιών δημιουργεί την ανάγκη κατασκευής κινητών προσθέσεων. Στην  οδοντιατρική υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευαστούν τέτοιες προσθέσεις που να είναι όσο το δυνατόν αντίγραφο των φυσικών του δοντιών και των ούλων. Μπορούν να αντικαταστήσουν λίγα ή όλα τα δόντια του φραγμού και να στηρίζονται σε δόντια, μαλακούς ιστούς, εμφυτεύματα ή συνδυασμό αυτών.

Ορθοδοντικά

Κατασκευάζουμε ορθοδοντικά σε συνεργασία με τον συνάδελφο  Παντελή Δημογιάννη, πτυχιούχο  και επιστημονικού συνεργάτη πανεπιστημίου οδοντικής τεχνολογίας Δυτικής Αττικής ,  με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας με στόχο την άψογη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική.

Πριν και Μετά

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο